lauantaina, tammikuuta 9

Viimeisiä lomapäiviä

Eilen bloggaajaan ei iskenyt laiskuus, vaan yksinkertaisesti päivä meni niin viipottaessa että tarinoinnille ei ollut aikaa. Kuitenkin, pakkasentaltuttamiskeinoja täällä on tällä viikolla ollut ruoanlaitto, tikuttelu, ajanvietto tyttöjen kanssa ja kinastelu Koemaistajan kanssa. :) Muutama päivä lomaa olisi jäljellä, ja tiistaina palaan taas matkailuopintojen pariin.















Suuri Käsityö toi torstaina piristystä kaikkein kovimpaan pakkaseen, mutta lehti oli sinänsä kyllä vähän pettymys. Kaipailen neulekolumnia, ja jotenkin.. siinä ei vain ollut mitään. Punainen pitkä neuletakki oli ihan ok, mutta ei niin kiva, että sen tekemistä olisin aivan innoissani alannut suunnitella. Lehden kansikin oli muuten aivan kopio viime tammikuun kannesta! Toivottavasti helmikuussa on enemmän kivaa minulle. :)

Viimeisten parin päivän aikana olen selannut läpi puolen metrin pinon Suuri Käsityö- ja Novita-lehtiä neulehupparin toivossa. Ommeltu versiokin kävisi, mutta miten voi olla, että ensinnäkään noissa ei ollut niitä kuin muutama, ja toisekseen, ne harvat jotka lehteen olivat päässeet, olivat hirveitä!? Haluan ihan tavallisen hupparin.. Ja siksi olikin mukavaa, että Novitan sivuilta tulevan lehden satoa kurkkiessa, siellä oli tällainen. Tosin miesten omassa on kivemmat värit.















Tuplalapaset! Ei ne mitkään kauniit ole, mutta yritystä löytyy. Ohjetta en katsellut mistään, vaan muistelin niitä mitä olen joskus tehnyt ja osittain sävelsin omasta päästä. Turhauttaa, kun niitä on vain jotakuinkin hidas tehdä, ja pieniä virheitä on havaittavissa, mutta ainakin niistä tulee lämpöiset.. Ehtisivät vain täksi talveksi, sillä puikoille pääsi nyt myös jotain muuta...

Harmaata Rose Mohairia useampi kerä, suunnitelmissa hupullinen liivi.. Saa nähdä, tuleeko taas tyynynpäällinen, edellisestä tunikantapaisesta nimittäin ihan oikeasti tuli sopiva sohvatyynylle, saumat on vain ompelematta.. ;D Pitää kuvata se vähän paremmalla valolla. Ei siinä mitään, tyynynä se on ihan kiva!

Sari Kukkakaupan kulmalta kävi tuomassa vähän eloa arkeen ! =) Ja pääsi toteamaan että kun neulebloggaajan kotiin saapuu, pääsee sen jälkeen neuleita blogiin päivittelemään.. Suloisenmuhkea kauluri valmistui tosi nopeasti ja hiukois tehä semmonen kans.. Kuvaa ei valitettavasti ole, ehkä Sari sellaisen päivittelee jonain päivänä?

Nyt hetkeksi pyöröpuikkojen pariin ja jalka kaupan oven väliin ennenkuin menee kiinni! =)

1 kommentti: