sunnuntaina, tammikuuta 17

Pientä väliaikaraporttia
Tässä puikoilla niitä ranteenlämmittimiä itselle. Nallesta en yleensä tykkää tehdä, ja tämäkin on ihan sietokyvyn rajoilla, varmaan värinsä ansiosta. Nalle on mulle vaan liian ohutta! 3 puikot tuntuu hammastikuilta. Tarvisin kolmepuoloset puiset puikot, kun sukkia varten 4 on liian iso ja 3 taas seiskaveikalle liian pieni, pitänee lähteä kaupoille :) Viime viikolla tein muitakin löytöjä, Nettinettikahvilassa oli puikkoja valolla. Olen niin ihastunut tuon valokoukun tarjoamiin mahdollisuuksiin, että ne lähtevät myös seuraavalla kerralla mukaan. :)Asiaa isoäidinneliöprojektista. Suunnittelin että kunhan saan aikaiseksi, laitan tuohon sivupalkkiin jonkun tiedon, miten projekti edistyy. 21 palaa on tänään valmiina, aloitin siis ensimmäisenä päivänä.. Saa nähdä, toivottavasti tänää on aikaa koukutella taas muutama. Eikö kaikki projektit tunnu aluksi loputtomilta? :)

Helmikuussa pitäisi lähteä Helsingin suunnalle taas viikoksi, ja nyt kaipailisin ideoita mitä hyviä lankakauppoja minun kannattaisi koluta läpi? Fiinaneuleessa kävin syksyllä, ja Novitan tehtaanmyymälän kolusin kesällä, tietystihän tarjoukset voisi käydä katsomassa mutten tiedä jaksanko Lauttasaareen asti lähteä.. Ja olisi kiva saada varastoihin muutakin kuin Seiskaveikkaa. :) Novitan uutuuslankoja kyllä odottelen kovasti, että pääsisi ihan hypistelemään asti.

Sny-parit on sitten jaettu. Jännää! Tästä tämä koko kevään kestävä ilo sitten alkaa.. ;)

7 kommenttia:

 1. Helsingin naapurissa Espoossa kannattaa ainakin eksyä Menita outlet:iin, joka löytyy soukasta. Näppärästi pääsee myös hki:n keskustasta bussilla parissakymmenessä minuutissa

  VastaaPoista
 2. Okei :) Pitää koittaa löytää sinne siis ainakin. Rahaa pitäisi koittaa löytää myös. :-)

  VastaaPoista
 3. Lankamaailma Nordia taitaa olla Suomen suurimpia lankakauppoja, se on Oulunkylässä, rautatieasemalta menee kymmenisen minuuttia linja-autolla, ja paikallisjunallakin pääsee :) Aivan ihana kauppa, ja edullinen, ja siellä on usein hyviä tarjouksia ;)

  VastaaPoista
 4. Hei toi kuulostaa hyvältä! Paikallisjunalla sinne on matkaa vaan pari kilsaa sieltä mistä majoitun.. sounds like a plan!

  VastaaPoista
 5. Just meinasin ehdottaa sulle tota Menitaa! Sekin tosin löytyy hesasta, mutta pienempänä(?) versiona. :) Voin lähteä sulle "oppaaks" jos päätät tänne Soukkaan eksyä ;)

  VastaaPoista
 6. Ois tosi kiva! :) Pitää kattella kuinka pitkälle ehdin, kuljen Tuusula-Helsinki väliä päivittäin töihin, et toivottavasti ois aikaa. Ainaki tonne Nordiaan ajattelin ehtiä.

  VastaaPoista
 7. Mistäpäin tuusulaa, jos saan udella? ;)
  Meikäläinen viipottaa 95% elämästä myös tuusulassa. :D

  VastaaPoista