lauantaina, tammikuuta 23

Ostopaniikki


Kipittelin hirmuista kyytiä kauppaan hakemaan lankaa. Varsinaista tarvetta ei ollut, jostain vain iski takaraivoon että on PAKKO saada uusi kerä. En edes tiennyt mitä lähdin hakemaan! Mukaan lähti sitten pieni kerä Novitan Cottonia, lasinalusia aloin tuosta koukutella. Saa nähdä valmistuvatko. :)


Nämä valmistuivat viime viikonloppuna, ja oli muutaman tunnin homma. Harmi vaan, että olivat saajalleen niin naftit, että täytyy joko jatkaa, tai etsiä uusi käyttäjä. Mikäköhän näissä lastensukissa on, kun arvioin aina päin honkia. Jatketaan harjoituksia..


Nämäkin valmistuivat viime viikonloppuna! Marjaretki lakka-kämmekkäät, ja kyllä sitä lankaa oli kiva neuloa, iho oli tosi pehmeä ja hyvävointinen. En tiedä johtuiko se oikeasti siitä aloe verasta, vai kuvittelinko vaan. :-)


Kuvassa molemmat aarteeni! Vanha kirjoituskone on löytö jostain ullakolta, ei sillä paljon kirjoitella voi kun mustenauha on niin kuivahtanut, mutta se on nostalginen. Ei kaunis, vaan nostalginen. ;)


Vielä uusin aarteeni! Koemaistajan vika, varaa tällaiseen ei oikeastaan olisi ollut, mutta hän jätti minut liian pitkäksi aikaa yksin kaupungille... Marimekkoa, juuri oikeissa väreissä! Tuollainen suklaanruskea on niin kaunis. Ja se on vielä oikean kokoinenkin, sopii penaaliksi. Me happy!

Väliaikatilanne: isoäidinneliöitä 25 kpl, ja violetti lankakeränjämä on myös kohta loppu! :)

EDIT. Mikä tässä bloggerissa oikein on kun tekstit ei pysy kiltisti kuvien alla :( Näyttää rumalta kun kaikki hyppii. Vika voi tietysti olla myös käyttäjässä, mutta ...

3 kommenttia:

  1. miä julkasen aina tekstin ja huomaan et miljoona kirjotusvirhettä jja sit blogger sanoo ERROR eikä voi muokata. jeee!

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla yhteisten intressien innoittamana. :) Kiva blogi se on täälläkin näköjään! Tuo sun penaali on nätti, tahtoo samanlaisen.

    VastaaPoista
  3. Kiva kun käväisit. :) Pitäisikin tehä se lista, katsoa tuleeko siihen mitään erilaista.. :D Penaali ja blogi kiittävät kehuista!

    VastaaPoista