torstaina, tammikuuta 28


SNY piristi minua eilisen pitkän päivän jälkeen!
<3
Koulussa laitettiin ensin keittiötunneilla ruokaa 5 tuntia (bouillabaissea, borssikeittoa, ja seljankaa, muun muassa. Ei ollut kivoja keittoja nuo, paitsi seljanka). Sen jälkeen kannettiin taas lautasia ja opeteltiin keittolautasten kantoa ravintolapalvelun tunneilla. Oikeasti en tosissaan kuvitellut koulun olevan tällaista kun sinne syksyllä pääsin(jouduin, kun muualle en pääsykokeisiin enää kirjoitusten jälkeen jaksanut lukea...) mutta ihan hauskaa se on silti..

Takaisin asiaan eli SNY:n kysymysten pariin. :) Tahdoit tietää, Fazer vai Marabou. Fazerin punainen ja sininen, ja Maraboun appelsiinkikrokantti. ;) Musta tee, ehdottomasti. Musiikista menee HIM, Disco Ensemble ja kuitenkin sellanen baarissa tanssittava musiikki myös.. Oon melkein kaikkiruokainen, mutta haluan saada sanoista selvää! Millaisista elokuvista taas.. romanttinen komedia! ;D Mutta Koemaistaja on opettanut mua katsomaan myös toimintaa, tasa-arvo kun pakottaa antamaan senkin valita välillä leffahyllyllä. Vihaan sellaisia muka-hauskoja komedioita, mitä esimerkiksi amerikkalaiset jutut joskus tuppaa olemaan. Suosikkikirjailijaa.. Ei taida olla. Tykkään lukemisesta paljon, mutta olen aika kaikkiruokainen. Usein on tullut etsittyä pokkarihyllystä vaan chic litiä.. :)

Oli oikeasti todella ihana saada postia! Kiitos salainen neuleystävä. :)Loppuun vielä jotain blokikissasta. Tässä kuvassa se näyttää olevan hyvin seesteinen ja rauhallinen, mutta totuus on toista. Takan päältä kaatui lasinen maljakko, yksi kynttilänjalka on myös saanut kyytiä. Naarmujen syvyys ihossa kasvaa, ja paperilamppu saa kestää kissapedon hyökkäykset. Katti on kasvanut valtavasti, kaiholla muistellaan sitä kun se oli vain pieni ja nukkui ja opetteli maukumaan rassukka..

Helsingin reissu koittaa parin viikon päästä, ja omat kakskymppisetkin ensi viikolla. Helsingin juniin ja iltoihin työpäivien jälkeen ajattelin aloittaa kaveriksi Novitan uusimmassa lehdessä olleen pitsikietaisupaidan. Palmikot selätin syksyllä, josko nyt olisi pelottavan pitsin vuoro... Neuletöitä on vaan kesken muttei mitään valmistunutta. Illalla espanjantunneille kouluun.

¿Cómo estás?

2 kommenttia:

  1. Hyvää tulevaa syntymäpäivää!

    Niin sa vaan on et kissat kasvaa ja kaikki yllätykset ei aina ole kivoja...mut on ne vaan niin ihania ja suloisia (ainakin silloin kun ne nukkuu).

    VastaaPoista
  2. Suloisuudesta ei tosiaan voi olla kuin yhtä mieltä. Mutta tuo kasvaminen voisi olla hitaampaa, siitä on vasta hetki kun Sampo vielä mahtui kokonaan Koemaistajan kämmenten sisään.. Kiitos ennakko-onnitteluista! :) Pitää leipoa runebergin torttuja synttärikakun sijaan ensiviikolla..

    VastaaPoista